Wat wij doen

Onze Partners

Het ondernemen van (cyber) Intelligence is een ingewikkeld proces. met de juiste Partners kunnen wij u samen voorzien van Antwoorden op uw vraagstukken. verken uw mogelijkheden als u opzoek bent naar de juiste intelligence vraagbaken. 

 

IT & ICT Oplossingen

De specialist kan bij u thuis komen (binnen leeuwarden) maar ook kunt u uw Laptop/PC langs brengen voor een dergelijke Reparatie verzoek.

vraag naar de mogelijkheden!

 

uw computer kan beveiligd worden d.m.v. Windows Hardening, naast uw huidige Antivirus & Firewall product.

Windows hardening zorgt voor een extra laag van beveiliging, deze laag van beveiliging zorgt ervoor dat bijvoorbeeld Ransomware of andere malwares geen services als bijvoorbeeld Powershell kan aanspreken om zich beter te nestelen in uw systeem. de specialist checkt welke windows services bij u van belang zijn en welke niet. dit zorgt voor een win-win situatie, alle onnodige services die uitgeschakeld worden zorgen niet alleen voor een beter beveiligde omgeving van uw Windows systeem, maar ook voor een sneller systeem!

 

 

 

 

Website Security Scan

Met onze Security Scan krijgt u inzicht in de potentiele lekken in uw website. 

Uw klanten kunnen verzekeren dat u als ondernemer er alles aan doet om te voorkomen dat uw clientél gevaar loopt via uw website is 

Tegenwoordig een must, u moet er namelijk niet aan denken dat Hackers middels uw website uw bezoekers infecteert,

of uw klanten bestand upload naar het publieke domein. vraag naar uw mogelijkheden en een prijs opgave!

 

gallery/data-1590455_640
gallery/business-1012760_640
gallery/fbii logo met tekst

Interludium is een door het Ministerie van Justitie, onder vergunningsnummer 914 erkend recherchebureau met meer dan 30 jaar internationale kennis en ervaring. Ervaring die o.a. is opgedaan bij de recherche van de politie Amsterdam en inlichtingendiensten. Ons bureau heeft veel internationale kennis van zaken ten aanzien van o.a. namaak- en fraudebestrijding, financieel rechercheren, opsporen van personen en goederen en bescherming van licentierechten.

- Computer / Laptop Reparatie.

 

- Website Security Scan.

 

- Windows Hardening. (Extra laag van beveiliging naast Antivirus & Firewall.)

 

- Verwijderde Data Recovering (Foto's / Video's / Documenten)

 

Elke IT/ICT situatie is verschillend, en vereist een andere aanpak. hierdoor is het niet mogelijk om vooraf een prijs opgave te doen. Bel of Mail voor meer informatie over uw vraagstuk en de prijsopgave daarvan.

 

- in de loop van de tijd zal Log1c-IT zijn diensten uitbreiden. check dus regelmatig onze website & Social-medias.