Ons bedrijf maakt gebruik van technologieën die het mogelijk maken om aan de hand van een Email adres locatiegegevens en online activiteiten te achterhalen. Dit doen we door middel van het verkrijgen van verschillende identificatie codes uit onze Database, die gebruikt kunnen worden om Email adressen te koppelen aan een unieke apparaat identificatiecode.

 

Wij gaan dan op zoek naar identificatie code(s) die overeenkomen met dat Email adres en deze kunnen koppelen aan de apparaat identificatiecodes van de apparat(en) die zijn gebruikt om toegang te krijgen tot het Email account. Vervolgens kunnen we de locatiegegevens van deze apparaten achterhalen en deze informatie delen met de opsporingsdiensten om te helpen bij het vinden van de vermiste persoon.

 

We vinden dat deze capaciteiten beschikbaar moeten zijn voor een breder publiek, zodat opsporingsdiensten gebruik kunnen maken van de nieuwste technologische ontwikkelingen om vermiste personen op te sporen en veilig terug te brengen naar hun geliefden. Onze online gedragsanalyse en locatietracking kunnen een belangrijke rol spelen bij het bieden van inzichten en mogelijkheden om vermiste personen terug te vinden. maar ook om te kunnen ondersteunen bij de meer Cyber-criminaliteit of andere opsporings-zaken waarbij de meest accurate en laatste informatie tot de beschikking hebben vitaal is.

Artificial Intelligence

Bij het achterhalen van locatiegegevens maken we gebruik van verschillende technologieën, waaronder kunstmatige intelligentie (AI). Door middel van AI-algoritmes kunnen we enorme hoeveelheden gegevens analyseren en patronen ontdekken die menselijke waarnemers niet zo snel zouden opmerken.

 

Een voorbeeld van hoe we AI gebruiken om de locatie van een vermiste persoon te vinden, is door gebruik te maken van machine learning-modellen die zijn getraind op geanonimiseerde locatiegegevens van vergelijkbare apparaten. Deze modellen kunnen bijvoorbeeld de normale reispatronen en -gewoonten van de vermiste persoon analyseren en zo de meest waarschijnlijke locatie(s) bepalen waar de persoon zich zou kunnen bevinden.

Daarnaast gebruiken we ook methodes zoals triangulatie van mobiele signalen en GPS-gegevens om de locatiegegevens te verfijnen en tot op de meter nauwkeurig te bepalen. Deze technologieën maken het mogelijk om de locatie van een apparaat in real-time te volgen en zo de opsporingsdiensten te voorzien van accurate en bruikbare informatie om de vermiste persoon te vinden.

 

Het gebruik van AI en andere geavanceerde technologieën biedt ons de mogelijkheid om de locatie van een vermiste persoon op een snellere en effectievere manier te achterhalen dan traditionele methoden. Dit kan niet alleen levens redden, maar ook bijdragen aan het verminderen van de angst en onzekerheid van familie en vrienden van de vermiste persoon.

We bieden

Near-Realtime Locatie Intelligence

Historische Tracking

E-Mail Tracking

online gedragings-analyse