Wie, Wat, Waar, Wanneer?

Wanneer we online gedrag analyseren om een persoon te identificeren of te lokaliseren, is het cruciaal om de context van dat gedrag te begrijpen.

 

Stel bijvoorbeeld dat we het online gedrag van een persoon volgen en zien dat ze veel zoekopdrachten uitvoeren naar reisbestemmingen en vliegtickets. Zonder context zouden we kunnen aannemen dat deze persoon van plan is om binnenkort op reis te gaan. Echter, als we de context van hun gedrag begrijpen, bijvoorbeeld door te kijken naar hun sociale media of eerdere aankopen, kunnen we erachter komen dat ze in feite een reisplanner zijn voor hun werk.

Het begrijpen van de context van online gedrag is van cruciaal belang voor het leveren van nauwkeurige locatie-informatie. Het stelt ons in staat om onderscheid te maken tussen bewuste keuzes en toevallige acties, en om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de motieven en intenties van een persoon.

 

Door gebruik te maken van machine learning en artificial intelligence, kunnen we grote hoeveelheden online gedragsgegevens analyseren en patronen ontdekken die anders misschien onopgemerkt zouden blijven. Dit stelt ons in staat om sneller en nauwkeuriger te handelen bij het opsporen van vermiste personen of bij het ondersteunen van onderzoek naar criminele activiteiten.

 

Als klant van ons bedrijf kunt u profiteren van onze uitgebreide expertise in het begrijpen van context en het analyseren van online gedrag om u te voorzien van nauwkeurige en waardevolle informatie over de gedragingen van uw Targets.

We bieden

Near-Realtime Locatie Intelligence

Historische Tracking

E-Mail Tracking

online gedragings-analyse