Historische Tracking

Met onze historische locatie tracking mogelijkheden kunnen we terugkijken tot wel enkele jaren geleden om te bepalen waar een persoon zich op een bepaald moment bevond. Dit kan van grote waarde zijn in verschillende situaties, zoals het opsporen van een vermiste persoon of bij het onderzoeken van een misdrijf.

 

Daarnaast kunnen we deze historische locatie tracking diensten op internationaal niveau aanbieden, wat betekent dat we gegevens uit verschillende landen en regio's kunnen verzamelen en analyseren. Dit kan helpen bij het vinden van personen die zich in het buitenland bevinden of bij het bepalen van de locatie van personen die veel reizen.

Onze technologie maakt gebruik van geavanceerde algoritmes en machine learning om de locatiegegevens te analyseren en een zo nauwkeurig mogelijk beeld te krijgen van de bewegingen van de persoon in kwestie. Door deze gegevens te combineren met andere relevante informatie, zoals social media activiteit, zoekopdrachten en andere online gedragingen, kunnen we een compleet beeld creëren van het gedrag en de bewegingen van een persoon over een langere periode.

 

Het is belangrijk om te benadrukken dat we ons aan alle wettelijke en ethische richtlijnen houden en alleen gebruik maken van de gegevens voor legitieme doeleinden, zoals het assisteren van wetshandhavingsinstanties bij het oplossen van misdrijven of het helpen van families bij het vinden van vermiste personen.

We bieden

Near-Realtime Locatie Intelligence

Historische Tracking

E-Mail Tracking

online gedragings-analyse