Met onze locatie dataset hebben we een schat aan informatie waarmee we vermiste personen kunnen opsporen en criminelen kunnen traceren. Onze dataset bevat nauwkeurige GPS-coördinaten die de exacte locatie van de mobiele telefoon weergeven. Bovendien hebben we toegang tot de unieke Cell ID van de zendmast waarmee de telefoon is verbonden, evenals de tijd en datum van de locatieregistratie.

 

Maar dat is nog niet alles. We kunnen ook de bewegingssnelheid van de telefoon registreren, samen met de technische specificaties van de telefoon, zoals merk, model en besturingssysteem. Met onze dataset kunnen we ook informatie verzamelen over de verbindingsgeschiedenis van de telefoon met mobiele zendmasten en wifi-hotspots, en hoe de telefoon wordt gebruikt, inclusief welke apps worden gebruikt en hoe lang.

We kunnen zelfs demografische gegevens vastleggen, zoals leeftijd, geslacht en inkomen, en informatie verzamelen over de interesses van de gebruiker, zoals werkplek, winkelcentra, sportvelden, enz. Dit geeft ons een goed beeld van de plaatsen waar de telefoon zich vaak bevindt en welke sociale netwerken de gebruiker gebruikt, zoals Facebook en Twitter.

 

Met deze uitgebreide informatie kunnen we effectief en efficiënt vermiste personen opsporen en criminelen traceren. Onze dataset stelt ons in staat om snel en accuraat te handelen en helpt ons om onze samenleving veiliger te maken. Kies voor onze locatie dataset en help ons om vermiste personen op te sporen en criminelen te traceren.

Hoe gaat het proces in zijn werk?

Bent u op zoek naar een oplossing om een vermiste persoon op te sporen of een crimineel te vinden? Wij kunnen u helpen. Bij ons kunt u contact met ons opnemen en uw situatie uitleggen. Wij zullen alle informatie van u opnemen en onze opties overwegen om de beste oplossing voor u te vinden. Elk geval is uniek en daarom zullen we per cliënt individueel bekijken wat de beste aanpak is.

Wij begrijpen dat het belangrijk is om op de hoogte te blijven van de voortgang van ons onderzoek. Daarom bieden wij wekelijkse updates over de voortgang van ons werk. In situaties waarin de situatie dringender is, kunnen we de cliënt ook dagelijkse updates geven over alle bewegingen van de doelwitpersoon.

Onze uitgebreide locatie dataset stelt ons in staat om belangrijke informatie te verzamelen, waaronder GPS-coördinaten, bewegingssnelheid, verbindingsgeschiedenis, gebruiksgegevens en meer. Dit stelt ons in staat om snel en nauwkeurig te werk te gaan en de doelwitpersoon te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en hoe wij u kunnen helpen.

We bieden

Near-Realtime Locatie Intelligence

Historische Tracking

E-Mail Tracking

online gedragings-analyse